Prijave u tenis školu

Tenis klub "Rijeka" poziva sve zainteresirane da se prijave u školu tenisa... javite poznanicima, rodbini, prijateljima...

LJUBICIC ACADEMY Team Championship 2023

Obzirom da je do kraja roka za prijave ostalo još dva tjedna, nadam se  da će vas vijesti koje donosimo potaknuti da nam se pridružite. IVAN LJUBIČIĆ Veliko mi je zadovoljstvo objaviti da će turniru prisustvovati osnivač akademije te legenda bijelog sporta – IVAN LJUBIČIĆ. Ivan

Tenis liga 2023

Obavijest o početku teniske lige ”Glavno da se igra” za 2023. godinu.   Prvi ciklus je na rasporedu 1.3. (Prijave su otvorene do 28.2. do 12:00 sati).   Novi ciklusi započinju svakog 1. u mjesecu (prijave su do zadnjeg dana prethodnog mjeseca).   

Sretna Nova godina

Poštovani članovi i prijatelji kluba, sretna Vam Nova 2023. godina!

Sretni blagdani!

Sretna Božić te sretnu i uspješnu Novu godinu želi Vam tenis klub Rijeka!

Štete od kiše

Zbog velike količine oborina koju su u Rijeci i okolici pale u zadnjih par dana došlo je do oštećenje terena te teren do daljnjega nije za upotrebu. Prijava procjena i sanacija štete u suradnji sa gradskom upravom grada Rijeke su u tijeku.

  • Online sustava rezervacija

Online rezeervacije termina

Poštovani članovi, želim vas obavijestiti da od 13.6.2022. prestajemo sa dosadašnjim načinom rezervacije termina i počinjemo sa primjenom on-line rezervacija kako je već dogovoreno i najavljeno. Nadam se da ste podigli iz kluba svoje korisničke podatke sa kojima ćete se prijavljivati u sustav rezervacija termina. Drugi

Sretna Nova godina

Poštovani članovi i prijatelji kluba sretna Vam 2022. godina!

Sportske igre mladih

Naš Dominik Gržetić , učenik 2.b, osvojio je izvrsno 3./4. MJESTO na svom prvom teniskom turniru! Sudjelovao je na Sportskim igrama mladih održanima 12. i 13. lipnja u TK Kvarner. Dominik je član TK Rijeka! ČESTITKE našem mladom tenisaču!BRAVO!  

Nastavak aktivnosti

Poštovani članovi i prijatelji kluba, odlukom kriznog stožera od ponedjeljka klubu je dopušten nastavak aktivnosti kao i prije obustave istih. Nadam se samo da će vremenski uvjeti "podržati" naše želje... Veselim se našem ponovnom susretu!

tennis.hr

Dragi članovi predstavljamo Vam portal posvećen teniskim vijestima. Više informacija potražite na njihovim web stranicama tennis.hr

Obustava svih aktivnosti – Covid 19

Poštovani svi, U skladu s najnovijim odlukama Vlade RH i Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske, kojima se obustavljaju sportska natjecanja te treninzi za sve sportaše i sportašice osim pojedinačnih sportašica i sportaša I, II i III kategorije te sportskih ekipa koje se natječu u najvišem državnom rangu

Otvaranje terena i tenis škole

Poštovani članovi i prijatelji kluba, Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 04. svibnja 2020. godine dozvoljeno je bavljenje rekreativnim sportom uz pridržavanje općih protu epidemijskih mjera, te posebnih preporuka i uputa HZJZ. Slijedom navedenog, uz dozvolu Grada Rijeke od 06. svibnja 2020. omogućeno je ponovno

Sređivanje terena

"Nakon buretine teren sređen za igru, samo ne zna se kad… Čekamo krizni stožer da nas "odmrzne" i omogući nastavak naših redovnih aktivnosti. Do tada LP svima! (P.S. Nedamo se! Krepat ma ne molat!)"

Lockdown

Lokot na vratima kluba! Nadamo se sad i VIŠE NIKAD! Ali do kad… ne zna nitko… Lp svim članovima, prijateljima kluba i tenis školarcima…

COVID-19 – OBAVIJEST

Obzirom na razvoj epidemiološke situacije u vezi s epidemijom infekcije korona virusom te prema naputku gradskog poglavarstva od danas 17.03.2020. se klub zatvara do daljnjeg za sve aktivnosti. Čuvajte se i pazite, čim bude promjene bit ćete obaviješteni. Do tada Lp svima!

Natrag u (tenis) školu

Od četvrtka 9.1.2020. treninzi škole tenisa nastavljaju se u dvorani Sušak u Ružićevoj ulici po dosadašnjem rasporedu.

Sretni blagdani

Blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu 2020. Vama i Vašim najmilijima želi Tenis klub Rijeka!!

Upisi u tenis školu

Počinje nova sezona škole tenisa! Prvo okupljanje polaznika, novih i starih je u utorak 10.9. u 17h na terenu kluba. Sve dodatne informacije možete dobiti na: 098/375-608 ili na tk.rijeka@gmail.com kao i na UPISI U TENIS ŠKOLU DOBRO DOŠLI!!!

Škola tenisa opet na terenu

Sunce nas zove da izađemo van!  Od četvrtka 21.02.2019. treninzi se održavaju na teniskom terenu, za one koji ne znaju na adresi Bože Milanovića 3, 51000 Rijeka.

Tenis škola u sportskoj dvorani

"Tenis klub "Rijeka" obavještava sve polaznike škole tenisa, njihove roditelje kao i sve zainteresirane, da se od 18.12.2018. treninzi održavaju u sportskoj dvorani na Sušaku, Ružićeva 7 (ex kino Jadran). Ovaj prostor za treninge, zahvaljujući gradu Rijeka, odobren je za treninge škole tenisa do 15.3.2019.g. (tjekom

Godišnja skupština

Poštovani članovi Redovna godišnja skupština kluba, bit će održana 11.12.2018.  u 19.00 h u prostorijama mjesnog odbora Kozala, Volčićev trg 3, i kat. Nakon skupštine je neobavezno druženje u obližnjem kafiću uz dobru kapljicu. Podsjećam vas da su svi članovi po statutu dužni prisustvovati!

  • HTS Davis Cup 2018

HRVATSKA OSVOJILA DAVIS CUP!

Hrvatska reprezentacija osvojila je zadnji Davis Cupa po starom formatu!!! Tenis klub "Rijeka" čestita svim igračima, stručnom stožeru i HTS-u na ovom povjesnom rezultatu!

Tenis škola

Tenis škola kluba nastavlja sa radom 4.9.2018. Upisi novih polaznika traju do popunjenja broja. Sve dodatne informacije na tel i email kluba.

Škola tenisa opet na terenu

Vrijeme je da ponovo zaprašite tenisice, od utorka 10.04.2018. treninzi se održavaju na teniskom terenu, za one koji ne znaju na adresi Bože Milanovića 3, 51000 Rijeka.

Škola tenisa u sportskoj dvorani

Treninzi škole tenisa privremeno su preseljeni u sportsku dvoranu (za borilačke sportove) u Ružićevoj ulici (ex kino Jadran). Zahvaljujemo gradskom odjelu za sport i teh. kulturu koji nam je ovo omogućio, jer radi vremenskih nepogoda nismo bili u mogućnosti redovne treninge izvoditi na otvorenom igralištu.

OBAVIJEST ČLANOVIMA KLUBA

Poštovani članovi, molim vas da u što kraćem roku uplatite svoje članarine za tekuću godinu. Sredstva koja primamo od grada u pravilu kasne ili ne dolaze, pa da bismo održali klub u funkciji moramo se osloniti na svoja sredstva. Ujedno se zahvaljujem na uplati članovima koji

Korištenje terena

Mole se članovi kluba da ne koriste teren kada vremenski uvjeti to ne dozvoljavaju, kada je blato ili mekana podloga nakon jake kiše, jer time riskiraju ozljede i znatno oštećuju podlogu.

Članarina

Upozoravaju  se svi članovi kluba koji još nisu podmirili svoje članarine za tekuću godinu, da to učine što prije. Navedeni članovi  nemaju pravo rezervacije termina i igranja u klubu dok ne podmire svoju obavezu.