TENIS ŠKOLA

 

Tenis klub „Rijeka“ za najmlađe građane grada Rijeka organizira i provodi programe škole tenisa na različitim razinama znanja kao i za različite dobne skupine djece već dugi niz godina.

Treninzi su organizirani u djeci pristupačnim terminima u dvije smjene, suprotno smjenama školske nastave u prisutstvu trenera. Ovisno o broju polaznika, njihovoj dobi i znanju, organizirani su u grupe koje najčešće sadrže 4 – 6 polaznika (-ca). Treninzi se u našem klubu odvijaju utorkom, četvrtkom i subotom.

Upisi u školu tenisa vrše se na početku školske godine, iako popune imamo i tokom čitave godine. Za vrijeme školskih praznika organiziranih treninga grupa ima samo na zahtjev pojedinaca, kada se eventualno kreiraju nove grupe.

Kako gore navedeni podatci variraju, detaljni plan i dogovor sa djecom i roditeljima obavlja se na početku školske godine.

Svaka grupa mjesečno ima fond od minimalno 12 sati (ovisno o vremenskim prilikama, a može i više ako vremenske prilike to dozvole). U zimskim uvjetima treninzi se održavaju u dvorani koju nam grad zimi privremeno dodijeli.

Klub osigurava loptice za sve polaznike tečajeva, kao i termine za održavanje treninga na igralištu. Rekete i ostalu opremu djeca nabavljaju sami ili posredstvom kluba. Reketi za početnike privremeno su osigurani od strane kluba.

Detaljnija obrazloženja programa rada škole tenisa možete pogledati u: „Program rada škole tenisa“

Cijena tečaja je 400 Kn mjesečno.