ČLANOVI

Članom tenis kluba „Rijeka“ može postati bilo koja zainteresirana osoba, koja je zdrava i samostalno igra tenis u skladu sa pravilima igre i ponašanja na tenis terenu, te se želi priključiti klubu. Poželjno je da prije uključenja u klub netko od uprave ili postojećih članova potencijalnog novog člana upozna sa pravima i obavezama koje članstvo nosi, kao i da prije učlanjenja u klub osoba ispuni pristupnicu.

Nove članove  klub prima samo do ispunjenja maksimalne kvote broja članova, obzirom da klub ima samo jedno tenis igralište. U suprotnom potencijalni član ide na listu čekanja do trenutka upražnjenja članskog mjesta. Obzirom na smanjen broj ženske populacije, pripadnice ljepšeg spola imaju prednost pri učlanjenju.

Svaki član dužan je prisustvovati skupštinama kluba kao i periodičnim radnim akcijama uređenja kluba, poštivati statut i kućni red. Uz to dužnost člana je igrati u propisnoj tenis odjeći i obući, a nakon igre urediti igralište i ostaviti ga slijedećem paru u ispravnom stanju.

Klub koristi online sustav rezerviranja koji se nalazi na linku. Član može rezervirati termin sa svojim parom (drugim članom/vima) termin u praznom polju, ali dok ne odigra navedeni, ne može rezervirati slijedeći. Termini su obično u trajanju 90 min. Broj odigravanja termina ukupno nije ograničen, a realno ovisi o popunjenosti ostalih članova. Za igranje s gostom potrebo je javiti se administratoru sustava te u dogovoru s njime izvršiti rezervaciju.

Za lošega vremena i kad teren nije spreman za igru (blato, led snijeg…) teren se ne smije koristiti.

Svaki član kluba zadužuje ključ od ulaznih vrata terena kao i od vrata svlačionice te je dužan odgovorno koristiti objekt a ključ ne smije davati, posuđivati i slično.

Godišnja članarina je 140€ (1054,83kn) Članarina se plaća unaprijed i važi kalendarsku godinu, a uplaćuje se na račun kluba.

U slučaju nepoštivanja odrednica statuta, kućnog reda ili ne plaćanja članarine, član se odlukom upravnog odbora isključuje iz daljnjeg članstva.

ZBOG UČESTALIH UPITA IZDVAJAMO!!

TEREN SE NE IZNAJMLJUJE NA SAT, VEĆ GA ISKLJUČIVO MOGU KORISTITI ČLANOVI KLUBA!

PRILIKOM ZAHTJEVA ZA UPIS U KLUB ISPUNITE OBRAZAC: