TENIS KLUB “RIJEKA”; Teren se ne iznajmljuje! Mogu ga korisitti samo članovi kluba. | 098/375-608 | tk.rijeka@gmail.com
Loading...
NOVOSTI 2017-09-13T08:53:24+00:00

Upisi u tenis školu

Počinje nova sezona škole tenisa! Prvo okupljanje polaznika, novih i starih je u utorak 10.9. u 17h na terenu kluba. Sve dodatne informacije možete dobiti na: 098/375-608 ili na tk.rijeka@gmail.com kao i na UPISI U TENIS ŠKOLU DOBRO DOŠLI!!!

Škola tenisa opet na terenu

Sunce nas zove da izađemo van!  Od četvrtka 21.02.2019. treninzi se održavaju na teniskom terenu, za one koji ne znaju na adresi Bože Milanovića 3, 51000 Rijeka.

Tenis škola u sportskoj dvorani

"Tenis klub "Rijeka" obavještava sve polaznike škole tenisa, njihove roditelje kao i sve zainteresirane, da se od 18.12.2018. treninzi održavaju u sportskoj dvorani na Sušaku, Ružićeva 7 (ex kino Jadran). Ovaj prostor za treninge, zahvaljujući gradu Rijeka, odobren je za treninge škole tenisa do 15.3.2019.g. (tjekom

Godišnja skupština

Poštovani članovi Redovna godišnja skupština kluba, bit će održana 11.12.2018.  u 19.00 h u prostorijama mjesnog odbora Kozala, Volčićev trg 3, i kat. Nakon skupštine je neobavezno druženje u obližnjem kafiću uz dobru kapljicu. Podsjećam vas da su svi članovi po statutu dužni prisustvovati!

  • HTS Davis Cup 2018

HRVATSKA OSVOJILA DAVIS CUP!

Hrvatska reprezentacija osvojila je zadnji Davis Cupa po starom formatu!!! Tenis klub "Rijeka" čestita svim igračima, stručnom stožeru i HTS-u na ovom povjesnom rezultatu!

Tenis škola

Tenis škola kluba nastavlja sa radom 4.9.2018. Upisi novih polaznika traju do popunjenja broja. Sve dodatne informacije na tel i email kluba.

Škola tenisa opet na terenu

Vrijeme je da ponovo zaprašite tenisice, od utorka 10.04.2018. treninzi se održavaju na teniskom terenu, za one koji ne znaju na adresi Bože Milanovića 3, 51000 Rijeka.

Škola tenisa u sportskoj dvorani

Treninzi škole tenisa privremeno su preseljeni u sportsku dvoranu (za borilačke sportove) u Ružićevoj ulici (ex kino Jadran). Zahvaljujemo gradskom odjelu za sport i teh. kulturu koji nam je ovo omogućio, jer radi vremenskih nepogoda nismo bili u mogućnosti redovne treninge izvoditi na otvorenom igralištu.

OBAVIJEST ČLANOVIMA KLUBA

Poštovani članovi, molim vas da u što kraćem roku uplatite svoje članarine za tekuću godinu. Sredstva koja primamo od grada u pravilu kasne ili ne dolaze, pa da bismo održali klub u funkciji moramo se osloniti na svoja sredstva. Ujedno se zahvaljujem na uplati članovima koji

Korištenje terena

Mole se članovi kluba da ne koriste teren kada vremenski uvjeti to ne dozvoljavaju, kada je blato ili mekana podloga nakon jake kiše, jer time riskiraju ozljede i znatno oštećuju podlogu.

Članarina

Upozoravaju  se svi članovi kluba koji još nisu podmirili svoje članarine za tekuću godinu, da to učine što prije. Navedeni članovi  nemaju pravo rezervacije termina i igranja u klubu dok ne podmire svoju obavezu.